ahoj Marie, koukám, že se rozpoutala velká diskuze
.
já už jsem v té vedlejší diskuzi skončila, protože bych se tam už nic nového nedozvěděla, krom kritiku vlastní osoby.
Tady vládne smířlivější tón
.
no, vzhledem k tomu, že můj milenec, kterého jsem zatím viděla všehovšudy jednou (pokud nepočítám minulost), je armádní pilot a dost často končí pozdě a je unavený anebo je přímo někde mimo ČR, tak si myslím, že se budeme vídat tak maximálně jednou do měsíce nebo za 14 dní. a možná se vídat vůbec nebudeme, možná to vyšumí... např. dnes jsme se měli vidět a psal, že skončili pozdě a že je grogy. tohle bude i jeden z důvodů problémů v jeho vztahu - ta hodně náročná práce.
a jestli tam z mé strany jsou emoce? asi úplně moc ne... obdivuju jeho práci, ale armádního pilota se závazky bych na stálý vztah nechtěla. asi splní roli převozníka. a jsem ráda, že ten převozník je kamarád, než by to byl zase někdo nový, cizí... nemám na žádné novinky teď náladu, potřebuju klid a jistotu, znát toho člověka. mým cílem rozhodně není ho odvést od rodiny... nevím.. třeba nejsem na milenectví typ a přestane mě bavit a vyšumí to... fakt to neumím odhadnout...