Cim jsem starsi, Tim vice si uvedomuji, ze lide se ke mne chovaji, tak jak je sama naucim a jak je necham se ke mne chovat. Tyka se to lidi na kterych mi zalezi. Muj muz praktikoval neco podobneho jako tvuj. Ale v dnesni dobe vi, ze kdyz potrebuji, aby deti nekam vzal a nebo se Jim venoval. Tak opravdu pujde a venovay se Jim bude. Proto ze vi, ze to myslim naprosto vazne. A samozrejme vi, ze to je jeho lenost. Jiz si s detma vytvoril aktivity, ktere spolecne radi delaji. Z vlastni zkusenosti proste rekni v nedeli manzelovi at vezme kluky do parku a konec. Proste pujde. Je to dukezite pro jejich vzajemny vztah.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.