| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, ja jsem byla na zavadeni dneska. Musim priznat, ze jsem mela fakt strach. Dostala jsem predtim nejakou brozurku a musim rict, ze ty mdloby, ktere zeny nekdy mivaji pri zavadeni jsem mela na ceste k doktorovi:-D Zavadeni bylo v pohode. Bolet to bolelo, ale porod je 1000x horsi, si myslim. Me to bolelo asi 3x v urcitou chvili jako kdyz me boliva bricho pri zenskych problemech. Urcite bych doporucila vam co se rozhodujete jit do toho. A radsi moc necist fora a nedivat se na videa, protoze ja jsem presne to delala a pak byla vystresovana. To telisko vypada ve skutecnosti mensi nez se zda a na forech vetsinou pisou ti, co maji negativni zkusenosti a to desi:-) Ja jsem se rozhodovala mezi jaydess a gynefixem, rozhodla jsem se nakonec pro jaydess. Ono ta predstava, ze bych mela mit neco zabodnuteho v deloze se mi teda libi daleko min nez kdyz se podivate na obrazek toho, jak je polozena jaydess. Doktor mi rikal, ze gynefix ani moc nedoporucuje, ze tam uz melo par zen problemy. Jinak mam cely den bolesti bricha a zad, trochu krvacim...tak uvidime jak to bude vypadat po mesici na kontrole. Ale ma zkusenost rika, jdete do toho, zas tak hrozne to fakt neni..:-)
Drzim Vam ostatnim palce!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.