Nikdy jsem s chlastem problémy neměla a léčit se nepotřebuju - s Nešporem jsem přišla do styku jen v rámci studií a už tehdy jsem na něj měla názor, stejně jako na testy, které se rovnají vývojovým tabulkám u dětí - prostě to má každý jinak.
Každý to má jinak, na každého chlast jinak působí, každý pije jinak a z jiných důvodů - je tu mnoho faktorů. A pouze nesouhlasím s člověkem, který to paušalizuje - to, že vypadá a zatouchá jako veverka na česneku, celou věc jen dokresluje - V MÝCH OČÍCH, DLE MÉHO NÁZORU. Proč ho nesmím mít takový?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.