| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jojo, líná, lempl, neschopná, blbá, respektive s tím co umím budu jednou tak maximálně utírat kravám zadky. Též jsem slýchala, od obou rodičů (od mámy teda jen někdy v afektu, od táty systematicky). Též jejich podpora před důležitými zkouškami typu přijímačky, řidičák a maturita byla neuvěřitelná (hm, tak jsmee vyhodili 5 tisíc za tvůj řidičák který stejně zítra neuděláš - tomu se v předvečer akce říká v angličtině "negative pep-talk"). A naopak naprosté neuspokojení po výsledcích dosažených: přijímačky udělány - "no proto, s tou tvojí matikou", řidičák pravda napodruhé "hm, se divim", maturita na vyznamenání "a co jako", státnice z angličtiny na jazykovce "to byl drahej rok pro tenhle jeden papír". VŠ jsem se dostala na dvě školy ze tří - "to mi řekni proč jsi nemohla udělat jen jedny přijímačky a hotovo - ale nemysli si že tě budem u studia živit, jsi už plnoletá", pak jsem teda nedokončila a to bylo "jsi nás strašně zklamala". O patnáct let později jsem se oklikou k tomu bakaláři dohrabala (v řádném termínu :-D, jestli to zakladatelku zajímá), a bylo to "no, a co je to vlastně za obor, k čemu ti to bude? nezdá se ti že to byla zbytečná ztráta času?"

Jak se tu píše o diskusi výše ohledně rodičovské lásky - jo, asi mě mají rádi, ale emocionální podpora z jejich strany je něco, co neznám. Maximálně tak věcná a to jen někdy, když si o ni řeknu.

U ségry to nebylo o moc jiný, ta si vybrala gympl v místě, neboť viděla co naši dělali za ciráty s mým dojížděním, a stejně to nebylo dobře, pak si vybrala VŠ podle sebe a tam už to dojíždění bylo a naši opět prudili jak je stojí moc peněz, pak když zjistila že by měla stejný obor levněji blíž a sama si zařídila přechod na tu bližší VŠ tak měli opět řeči "že s tím nadělá štráchů", a když dostudovala a věnuje se profesi - ráda, tak je to "jenom učitelka, co je tohle za karieru". Jinak oba rodiče mají maturitu a víc nic, takže nevím co si představovali. Jsou to životním postojem takoví remcalové, nic jim není vhod, na všem najdou mouchy.
Už se jim zavděčit nesnažím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.