Mám naprosto stejnou zkušenost s dcerou. Ve školce nemluvila ani s dětmi celý 1. rok, 2. rok pouze s jednou kamarádkou a teprve 3. rok s jednou z učitelek. Podotýkám, že chodila do školky, kde jsem pracovala, věděla, že mě uvidí na zahradě apod.Dětský psycholog diagnostikoval selektivní mutismus, nechat být a netlačit na pilu. Naprosto bez problémů zmizelo s nástupem do ZŠ, kde nebyly komunikační problémy s dětmi ani s dospělými. Dnes je již sama dospělá, ale je pravda, že je těžký introvert.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.