| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Kdyby kritizovala jeho skutečné nešvary, kterých má požehnaně, dalo by se s ní hovořit.."

Bin, já jsem tady psala velice konkrétně a hodněkrát co mi na něm vadí, takže tohle je mimo.

"..jako by si do něj promítla vlastnosti všech chlapů, kteří ji kdy v životě zklamali"

A tohle je úplná blbost :-) Mimochodem, když už útočíš tímto směrem, tak mí partneři měli minimálně titul Mgr. většinou ale Ing. nebo PhDr., narozdíl od nevzdělaného KS, ten mi bohužel neimponuje hlavně tím, že moc inteligence nepobral, což se ukazuje v mnoha debatách kde si z něj utahují už i moderátoři, takže se hod do klidu. Já jsem jen alergická na pokrytce a jestli něco charakterizuje KS, tak je to právě to pokrytectví a falěšná morálka. Havel taky neměl vysokoškolský titul, ale znalosti a inteligenci ano + i tu morálku to byl pro mě " pan někdo".

Jo a ze šlechtických titulů jsi tady vydřená hlavně ty, právě proto přes ten titul nevidíš na ty podstatné věci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.