Jsme s dětmi na přehradě, kvalita vody je dle vodohospodářů "mírně zhoršená", tj. mohla by vyvolat reakci u citlivých osob. Mohu do ní jako těhotná 5. měsíc vlézt, když mi dvacet let zpátky žádný problém nepůsobila, i když byla ještě o stupeň horší? Na mykózy netrpím a minulý týden jsem byla na kontrole, čípek zcela uzavřený. Zůstanu tady dva dny bez manžela a těžko dcerce vysvětlím, že se dva dny koupat nebude. Po koupání mohu ihned do teplé sprchy. Co třeba koupací tampóny? Zajímaly by mě zejména rady vašich lékařů, já své Dr. mohu zavolat až ve středu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.