Máme na zahradě velké množství ostružin, právě se dostávají do svého nejplodnějšího období a denně nasbíráme plnou velkou mísu. Jsou to velké plody, trochu nakyslé, nechutnají úplně stejně jako ty lesní, ale jsou dobré. Nicméně namraženo už máme dost, "posyrovu" jsme už taky přejedeni a co teď s nimi? Kompot ne, zavařuje je tchyně (má jich ještě víc než my) a popravdě nám ty zavařené nikomu nechutnají. Nemáte nějaké tipy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.