| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Emesko, my to takhle v trochu jiné podobě měli 17 let. Nejdřív jsem se strašně trápila, nemohla jsem si zvyknout na nový stav, bylo mi mamky strašlivě líto, byla naprosto nemohoucí, jen tělo bez vlastní vůle...
Vždycky jsem k ní měla hodně blízko, tátu jsem neměla, umřel hodně brzo.
Trápila jsem se dennodenně...a pak - jsem prostě přijala nový stav, a možná to vypadalo sobecky, ale žila jsem "normálně".
Protože pomoct tomu jejímu stavu prostě nešlo. Udělala jsem, co jsem mohla a rozhodla jsem se tak nějak vnitřně, že mě potřebují děti a to trápení a soužení by mě zničilo.

Jestli zvládneš odjet, jeď na dovču taky...za maminku se můžeš třeba denně pomodlit, myslet na ni. Vyrozuměla jsem, že tvůj pobyt tady jí nijak nepomůže, ale hlavně, že už je "někde jinde".
Tahle nemoc trvá dlouho, než člověku dovolí "odejít", budeš ještě sílu potřebovat.
Kdyby se cokoliv dělo, můžete se vrátit.

mamka letos zemřela a já konečně vydechla volně a přestala se trápit...protože vím, že už má klid a nic ji nebolí.

Hodně sil ~x~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.