| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Grainne,

v tomhle se prostě neshodneme. Podle mě je ve skutečnosti jedno, jestli jdeš v 18 studovat nebo pracovat, každé má svoje pro a proti. Získávání rozhledu je hlavně o povaze, o touze poznávat nové věci a uplatnit se, ale také o prostředí, ze kterého člověk pochází a které dost určuje vnitřní motivaci.
Já jsem VŠ a vystudovala jsem něco, co jsem studovat opravdu chtěla. Ale v praktickém životě jsem po škole na vlastní kůži zkusila, že studium a schopnosti k tomu potřebné se velmi liší od toho, co je potřeba k tomu, abys mohl úspěšně budovat nějakou kariéru. A že některé kolegyně, které měly třeba jen VOŠ a o dost dříve než já tudíž začaly naplno pracovat, na tom byly mnohem lépe, byly prostě mnohem praktičtější a svoje znalosti uměly lépe využívat. A taky jsem potkala spoustu lidí, kteří žádnou školu nevystudovali, ale byli velmi schopní a chytří. Jenže dělají dělnické profese nebo živnostníky, protože prostě jednou nemají papír, tak si jejich CV nikdo ani nepřečte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.