| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dvojnásobek se nepodařil jen o pár gramů, z toho bych nedělala žádný drámo ~;)
Naše slečna je taky docela hubená, oproti starší teda rozhodně, ta byla samej faldík, no byl jí pořádnej kus. Jsem zvědavá na váhu, doma ji nevážím, jen u doktorky. Už jsem jí teda začla dávat i kaši. Mám strach, že kdyby onemocněla, což samozřejmě nechci přivolat, tak by neměla moc z čeho brát. Potřebuju ji trošku vykrmit ~w~ Takže baští zeleninu, zeleninu s masem, ovocný přesnídávky, a z nevařenýho ovoce banán. A ze zeleniny okurku salátovku, ale jen ze zahrádky a spíš jen tak pocumlá, na objem toho nesní ani polívkovou lžíci. Jen jí z toho chutná ta šťáva. No a teda mléčnou kaši. Dnes měla poprvé dvě jídla, jinak má zatím 1x denně, zbytek stále kojení. Docela baští pěkně, až mě to překvapuje, starší nejedla NIC. Tahle se jeví jako fajn strávník. Mlíka mám pořád hodně, ale zdá se mi, že není nijak extra výživný. Že je fakt taková hubená..No uvidím co řekne dětská.
Jinak jí dávám tak měsíc maximálně a nejspíš poleze. Nohy už ovládá úplně bez problémů, jen k tomu přidat ruce. Na to zatím nepřišla, takže se vlastně posunuje nohama, ale "ryje" obličejem ~:-D ale i tak se umí odpíďalkovat slušnej úsek. Točí se kolem svojí osy, přetáčí se na břicho i zpět.. no dle neuroložky je dokonce napřed, to nevím, jestli jsem vám psala. Vyšetření dopadlo dobře, i oční. Vše v pořádku ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.