Přesně, Milado - tak to je, to je moje zkušenost. A ty jsi mi psala, že je to nesmysl a proč mi vadí, že se na mě tak ti lidi koukají. A mně to nevadí, proto jsem dceru do žádných kroužků nikdy nenutila chodit. A vím (a je o tom i tahle diskuze+řada dalších), že spousta rodičů tomu tlaku podlehnou. A pak jsou jiné rodiny (jako zřejmě Ty a řada dalších), jejichž děti chodí do kroužků rády a pak samozřejmě nemůžou vědět, jak se ostatní lidé chovají k rodičům, jejichž děti do kroužků nechodí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.