Přidat odpověď
Krom těstovinového salátu i špagety zakápnuté olejem a s olivami (můžou být v tom oleji krátce osmahnuté, nebo spíš ohřáté...), dá se doplnit anglickou slaninou nakrájenou na malé kousky, kdybys měla chuť na maso.
Bramborový salát na středomořský způsob - brambory uvařit ve šlupce, oloupat, pokrájet spíš na větší kusy (kolečka), zakápnout olejem, kapkou octa, do toho přikrájet rajčata, papriku, případně šunku, anglickou slaninu apod. (v originále je tam i syrová cibule, ale nevím, jak moc jsi v práci v kontaktu s lidmi - kvůli dechu).
Čočkový a fazolový salát, nebo čočka nakyselo s volským okem, případně s uzeným, se slaninou, opečené fazole s uzeným, se slaninou, obojí se dá jíst nastudeno i ohřáté a zasytí to.
Předchozí