Přidat odpověď
už budu muset končit
jestli mohu dát radu, tak bych se řídila svými pocity a zohlednila i pocity ostatních plus to co radila liška (rozdělit podle svého rozumu, zohlednit co kdo dostal a pak napůl)
a k pocitům ostatních, vzala bych to podle důležitosti pro mne, co pro tebe, kdy udělala sestra ? bude se s tebou stýkat, byť se rozhodneš maximálně v její prospěch, nebo počítáš, že ona to stejně neocení ?
co manžel, co rodiče, jak to budou brát když se rozdělíš se sestrou (zde mne napadá, zda to z jejich strany také není snadha vmanipulovat tě do sporu, od něhož jsi chtěla stát stranou).
a příp. mne napadá, zda by si rodiče neměli domek prodat a koupit si menší, v pořádku, kde by dožili (podle toho jak domek popisuješ si ani moc neumím úspěšnou rekonstrukci "na dálku" představit, že se povede. V domku se budou objevovat nečekané investice při rekonstrukci (každý kdo rekonstruoval starý ti to potvrdí), jak to budeš se stavebníky na dálku řešit ? bude to hrozné.
A také by možná celé to řešení bylo jednodušší. Rodiče ať si dům prodají, koupí menší nebo byteček a dělají si s tím co chtějí. Ty nebudeš mít nervy.
Předchozí