dnes mi přišly 3 ks povlečení 3D na manželské postele(6 ks)Dost mě vyděsilo náhodné zabloudění na MMB,kde paní popisovala děsnou zkušenost s fa Jutych.Okamžitě jsem 1povlečení vyprala na 30 st.a naštěstí barva zůstala a šití je rovné a zipy v pořádku.Dost jsem si oddechla protože jsem je koupila k Vánocům pro kamarádky.Jediná věc co nebyla v pořádku byla barva povlečení 3D č 171 - bylo zelenomodré místo hnědého s růžemi.Netuším zda jim zbylo nebo ten kdo balí zboží je barvoslepý.Jenže při cenách poštovného to asi vzdám a nebudu to řešit.Jinak vypadá opravdu dobře.Používám jen bavlněný satén takže nějaké zkušenosti mám.Telefon mi taky vzali,takže u mě dobrý.Ale stejně příště si už dám pozor,kdyžčtu špatné zkušenosti jiných .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.