no, zde je nastavení takové, že tvrdší "flastr" je pro někoho za daňový únik. Buďme rádi, že nejsme v jiných zemích (asi), tam je to ještě horší.
Jinak - jsem pro tresty nejvyšší, - ano vadí mi, že propustí násilníka, pak mají policisté plné ruce práce a on už ví kudy na to... takže mi to do dokažte.
Vadí mi to jak se prokazuje obrana. ... a nepřiměřená. Netoužím po sousedech s kvérem.
A vadí mi nízké tresty za ublížení dětem. Doufám v ostatní osazenstvo věznice a boží soudy, že mu to neprojde. Spíš v ty ostatní. Jsem asi zvrácená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.