U nás tohle hodně fungovalo. Moje dcery měli obě strach z příchodu sourozence a tím, že jsem je brala na nákupy se to krásně zklidnilo. Nakupovat jsme chodili už v těhotenství a holkám jsem vždycky zadala něco co by je nalákalo - kolotoč nad postýlku, hračky, vlastně i kočárek.
Jinak bych to nijak neřešila, prostě bych vzala prcka, postavila v hračkárně před mimi věci a co vybere to bude. Většinou to bylo tak, že pak byla ještě vybrána drobnost za odměnu pro samotného nakupovače.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.