| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

BIn, já vůbec nechápu, kde na ty postřehy o tom jak já to mám chodíš, ty si vždycky něco vydedukuješ. Můj první příspěvek směrem k tobě byl, že vychovatelé mají mnohem víc než minimální plat. Vycházela jsem z českých podmínek, kde jsou na plat vychovatele tabulky a těžko můžeš čekat, že třeba vystudovbaná prodavačka dostane dvacet tisíc jen proto, že ji někdo zaměstnal jako vychovatelku, to není tzv. volná profese, tam musíš přece splnit nějaká kriteria, to by neměl dělat každý kdo se namane, je to práce s dětmi, mládeží. A ty se do mě zase obuješ tak, že jsem to radši ani celé nedočetla.

Můj ideál je úplně jiný a když jsem ho sem napsala, tak jsem byla dost hustě sjeta pravicovou klikou. Když se držím toho, jak to u nás je, tak mi dáš taky čočku, tak co chceš, já nebudu psát na přání co se komu hodí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.