| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rodinu.cz jsem objevila asi před 7 lety, tenkrát jsem se zamilovala do muže své kamarádky a hledala spřízněné duše. Ten "vztah" trval tři roky (i když jsme spolu nespali, byl hodně intenzivní) a podařilo se mi ho ukončit díky odstěhování se daleko předaleko. Dodnes mám vůči kamarádce výčitky svědomí a teď můj současný příběh - boží mlýny, řeklo by se.

Manžel se zamiloval do kolegyně, půl roku bojoval sám se sebou a nakonec se rozhodl k ní nastěhovat. Je mladá, svobodná a tak si spolu užívali 2 měsíce radosti života. Pak se mu to nějak rozleželo v hlavě (máme 3 děti) a vrátil se. Teď to začalo: dívka se pokusila o sebevraždu a všemožně se snaží ho citově vydírat a manipulovat. Nerada přiznávám, že můj sebejistý, rozhodný muž se nechá vodit jako beránek. Cítí vůči ni výčitky svědomí (opustil ji) a tak se jí to snaží vynahradit. Dokonce ji nechal přes léto bydlet u nás ( když jsme byli s dětmi pryč ). Nechala tu po sobě stopy, abych "věděla".

Drahé ženy a muži, rodinková partičko, nežádám o radu, co dělat. Chci rodinu zachránit. Manžel mě miluje (říká) a tvrdí, že své rozhodnutí zůstat nezmění. Takže potřebuji poradit, jak zvládnout tohle přechodné období, než se mu podaří od ní odpoutat. Ona se nepustí ....

Děkuji všem ~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.