| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symboly svatebního dne

Tak já jsem výbavu měla. Asi taky tak patnáct let. Ručníky a utěrky sice někdy vypadají "zastarale", ale při dněšních cenách jsem za ně vděčná. Samozřejmě se řídím věčnou radou: používej nejdřív to, co se ti líbí, protože za pár let už ti to bude jedno ;-) Ložní prádlo jsem si sama šila z látek, které mi kdysi maminka koupila. To by byl asi jeden druh výbavy.
Ten druhý se týkal vybavení kuchyně. Nerez hrnce máme báječné a dnes bych jistě lepší nenašla, možná ani tak dobré. Pak jsem měla sadu příborů, skleněné talíře a sklo na nápoje (to zatím nemáme doma, neb bydlíme v malém). Velkou část výbavy jsme si s manželem pořizovali sami po kouskách za svobodna, čili podle vlastního vkusu: hrnečky, misky, kořenky, sklenice, pánve atd. A jsme rádi. Před svatbou nám chybělo jen pár drobností typu vařečka, nic jsme nepotřebovali dokupovat ani dostávat darem. Dřív jsme byli rádi, že si můžeme koupit něco do budoucí domácnosti a místo kravin jsme si udělali slušnou sbírku. Já jsem totiž vášnivá kuchařka ;-)
Tak si z toho vemte, co uznáte za vhodné. Je fakt, že když rodiče pořizují dcerám výbavu, mělo by to být něco "nadčasového", což se ne vždy povede. Nám se výbava vyplatila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.