| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tvůj přístup je mi sympatický, ale pro mne je špatně položená celá otázka, tedy otázky. "Jak by se podle vás mělo postihovat zapomínání ve škole?" Nemělo by se postihovat, mělo by se vést k tomu, aby se nezapomínalo.

"Zhoršování známky z předmětu nebo známky z chování. Jaká varianta je pro vás přijatelnější? Nebo máte jiný nápad?" Ani zhoršování známky z předmětu, ani z chování za zapomínání není pro mne přijatelné. Anebo přesněji: pokud jde třeba o domácí úkol typu procvičení, neudělání takového úkolu by se mělo promítnout do prospěchu nějakým způsobem samo, ne? Pokud by šlo o nějakou domácí samostatnou práci, ta by se měla do prospěchu promítnou podobně jako třeba školní písemka. Zapomínání není pro mne projevem špatného chování (dříve se říkala známka z mravů, což je slovo zastaralé, ale trefnější). Projevem špatného chování by to bylo třeba v situaci, kdyby žák schválně odmítal něco přinést nebo udělat, aby tím učiteli dal najevo, že ho nerespektuje. Něco takového by se do hodnocení chování promítnout mohlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.