přesně tak, děti nosí víčka do školky, ale že bysme jako kvůli tomu kupovali petky.. to fakt ne. U nás to je většinou z mléka, protože malej jede na mléku a já mám radši šroubovací, než to, kde se to ustřihne. Potom nám sbírá víčka bratr, který z petek pije limču a vozí mi je i švagrová z německa. Mají nedobrou vodu právě v kohoutku, takže kupují dost i balenou, tak jednou za půl roku víčka dycky přivezou.
teď to sbírají ve škole stejně jako kůru.. tak to dcerka vezme tam.. ale nic navíc kvůli tomu fakt nekupujueme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.