| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Právo nevolit? Formálně ano, ale ve skutečnosti má slušný člověk morální povinnost volit.

nejsem z desítky a nepostřehla jsem, co je tam za kandidáty, tak můj následující text není přímo na ně.

ale jinak, já k volbám chodím. ovšem pokud v senátkách do druhého kola proleze (z mého pohledu) blbec a idiot, tak se pak k volbě mezi nima neobtěžuji, protože mi to pak přijde prašť jako uhoď. i když tedy vzpomínám si, že jednou mě v době mezi prvním a druhým kolem jakýsi lídr strany svými debilními kecy neskutečně naštval, takže jsem k druhému kolu dorazila, abych hlasovala PROTI kandidátovi z jeho strany. normálně bych to neudělala a nechala, ať si mezi těmi dvěma kandidáty z pro mne nepřijatelných stran zvolí ti, kteří mezi nimi vidí nějaký podstatný rozdíl, ale tehdy jsem šla proti jednomu, byť mi nepřišlo, že by jinak mezi těmi kandidáty byl nějaký výrazný rozdíl ~d~ asi to ode mne nebylo fér, ale ten pocit zadostiučinění, když strana blbě užvaněného lídra u nás prohrála, ten mi stál za to ~R^ (nutno ovšem říct, že obecně vzato si nemyslím, že zrovna tohle by byla ta správná motivace, proč jít k volbám)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.