| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bin, řekla bych kamarádce, že ty 3 dny jsou průměr, pokud bude vše o.k., půjde domů poměrně rychle...
ALE - třeba já jsem na tom byla také a při laparoskopii zjistili endometriózu, odstranili několik ložisek a ejhle, dva dny po zákroku jsem ještě stále měla hadičku v břiše, s tím se jaksi nedalo jít domů. Nakonec jsem tam zůstala 4 dny, pátý ráno šla domů a marodila jsem ještě tak týden... pak už jsem taky spěchala do práce.

Takže opravdu záleží na tom, zda jenom zkontrolují průchodnost vejcovodů a zjistí, že je vše v pořádku nebo něco najdou a budou rovnou řešit, potom se může malinko protáhnout.

Rozhodně by se měla alespoň týden šetřit, úplný sranda zákrok to taky není, i když šetrnější a méně náročný než klasická operace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.