víte já už jsem kolikrát zkoušela hovory na toto téma.Končí to naprostým fiaskem.Kolikrát jsem říkala,že pomůžu když můžu a když nemůžu,co mám jako dělat.Když mám třeba malou dceru s horečkou a manžel je 200km pryč,nemůžu jim pomoct.Na to jsem dostalo odpově´d,že zdraví je přednější a manžel bude muset pomoct pohlídat dceru a já pomůžu u mámy.Když já na to reaguju,že tedy sestra může víc žádat pomoc manžela,že jde přece o její zdraví,odpoví mně,že jsem sprostá a že nechápu jejich život.Mně to prostě hlava nebere.Zrovna zítra má jet můj táta na vyšetření,moje máma bude hlídat u sestry.Tátu jsem měla obstarat já.Manžel se mně nabídl,že pojede místo mě ať můžu z toho kolotoče vypadnout a já ať si zajdu k holiči,kde jsem nebyla půl roku.Byla jsem šťastná jak blecha.Máma to okomentovala,že jsem jí to slíbila,že manžel nebude vědět,co u tátového doktora říkat,že on s ním nežije a táta špatně mluví.Už i táta řekl,že to kdyžtak napíše a že všechno,co je potřeba se mému manželovi vysvětlí.Dopadlo to 15sms,že dělám problémy a komplikuju to,že kdyby to věděla,že by neslíbila hlídání.Do toho píše sestra,že ona po mně nic nechce,že ať si jdu po kamarádkách,které jsou a byly mi přednější.Je to fakt nápor na psychiku.do toho mi zavolal svobodný bratranec,že mu ruplo v zádech a jestli ho prý nezavezu na pohotovost!Je pravda,že každý bere,že jsem vlastně doma
nic nedělám.Přitom někdy pracuju do noci.A nejhorší je,že všichni to berou buď tak,jak chceme,nebo teda nic,když ty jsi taková.