Přidat odpověď
Jo, ještě mám jednu super zkušenost s klasickoým lékařem. Ten mi nedal ATB na rychle se šířící zánět nehtového valu, byla jsem těhotná, měla těhotenskou cukrovku a šířila se mi septická čára. Naštěstí ho aspoň sestřička přiměla k tomu, aby mi prst rozřízl a ložisko mi vydesinfikovala. Doktor mi nadával, proč tam lezu a proč jsem nešla ke svému praktiokovi. Byl totiž pátek večer a k tomu Silvestr. Jednal se mnou jak s ožralým dementem, který si odřel koleno a chce to operovat. Druhý den se čára ještě zvětšila, jela jsem na stejnou pohotovost znovu. Dostala jsem ATB a musela dojíždět do této ambulance denně 3 týdny na převaz a čištění, doktor mi řekl, že praktik by mě poslal stejně k nim a léčba by probíhala u nich, takže blábol toho prvního doktora byl holý nesmysl.
Takže doporučuji používat zdravý rozum a nevěřit ani všem doktorům, kdybych čekala do pondělí na kontrolu u praktického lékaře, jak mi nakázal první chirurg, co mě měl v péči, možná bych pak neměla tu špatnou zkušenost při porodu, kdo ví, jak bych dopadla.
Stejně je dobré se řídit vlastním zdravým rozumem i v alternativních metodách. Opravdu bych neléčila chlorellou nebo bylinami všechno, nejsem blázen ani sebevrah. Vážím si svého praktického lékaře, kterému mohu důvěřovat a který mě odešle na odborné pracoviště klidně opakovaně, dokud se nenajde příčina problémů, ale přitom se na mě nedívá jak na magora, když si vyléčím angínu sama (bez následků)
Předchozí