| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

...Realita je toto. Tento stav, kdy se moderní medicína začíná ukazovat jako neuspokojivá. Většina lékařů léčí jen kousky fyzického těla. Nezajímá je celé tělo, natožpak mysl, emoce, vztahové a jiné souvislosti. Léčí, ne vyléčuje. Nebo ani ne léčí, ale tlumí příznaky. Nejde po příčinách. Je to výborná věc na akutní stavy, třeba úrazy nebo náhlá selhání, ale u chronických onemocnění se může chovat jako slon v porcelánu. Proč nejdřív nezkusit změnu stravy a životního stylu? Kolik je celostních lékařů? Jako šafránu. Kdyby bylo takových víc, nemuseli by se lidé obracet k léčitelům, ono asi není snadné se v nich zorientovat a vyhnout se šarlatánům....

Ja s tebou naprosto souhlasim, jsem ciry pragmatik, preferuji jednoducha reseni a mam tento postoj zhruba 20 let, kdy se u nas objevila homeopatie. Mela jsem kliku na vybornou lekarku homeopatku, s kterou jsem tehdy zacala. Bohuzel zemrela~:(

Praktikovala jsem to tak (priklady...), ze se zlomenym malickem a padem ze zebriku na chirurgii, s ekzemem, zvetsenou mandli, chronickou/ne akutni bolesti nohy k homeopatce, a i anginou k homeopatce, nacez ta taky rekla - kouknete, angina je dost oskliva, ta vase holka mela ATB jednou v zivote, dejme na to ATB.
Super spoluprace.

Nevim, jak a proc funguji homeopatika - ale proste funguji. Ma osobni zkusenost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.