Teda já nevím mně to iroinické nepřijde, ale možná jsem nějak mimo, třeba to je tím že na žádné skupiny na FB nechodím
já jsem z výše uvedeného většinu neměla, leda to jsem usoudila že fakt potřebuju.
- teda měli jsme tu postýlku a boha jeho i s těmi šprušlemi, ale děti v ní spaly jen občas a spíš přes den nebo když byly větší, v noci většinou spaly se mnou
taky jsme měli jednu cestovní (u babičky)
- z dalšího snad asi ten dětský gel na mytí, ale nic od Johnsonu jsem neměla v životě. No a nějaký mazání na zadek, ale ten teda má sna skoro každej (pro mimino). A zadek z alabastru nebyl náš případ.
Asi jsem natvrdlá ale já na tom nic ironickýho nevidím, nebo že bych už měla dnes vypnutý moze? taky možný.
- taky jsme měli monitor dechu, nikoliv však předem, ale na doporučení z dětské JIP (předčasně narozené dítě) a taky elektrickou odsávačku (nutnost, dítě neutáhlo prso, i když teda shánět ji po návratu z porodnice když dvoukilové dítě nikam nesmělo byl fakt úkol), krmila jsem přes stříkačku - takže ta v seznamu chybí
Nočník jsme měli až dítě sedělo, nosítko až jsem se vydali na pěší tůry.
Jinak chodítka bych zakázala, mimina jsem myslela že už u nás snad nikdo nepodpírá fakt jo?) a s kojícím polštářem mi to nikdy nešlo (byl v porodnici)
Ale chybí ti tam kyblík (koupací) ! ale na ten já nedám dopustit !!