| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ženo - moje práce je práce sestry na JIRP, s tou mi manžel skutečně nepomáhá.

Jsme takoví normální, tři děti, střední byt, běžná povolání, průměrné příjmy.

Na chod naší domácnosti jeden příjem nestačí - nejsme nijak rozcapení, přesto nestačí. Práci doma udělá ten, který se k namane. Máme tedy zhruba rozděleno co kdo (snažíme se takto zapojit i děti), jsou práce, které mně jdou lépe než muži (u nás prádlo), on je zase pružnější v kuchyni. Nemáme pozemky, které by v potu tváře obdělával, zaměstnaní jsme oba, bylo by mu blbý večer sedět a koukat jak pobíhám po bytě a vykonávám "ženské práce" Prostě chod domácnosti zvládáme oba.

Nenechám se přesvědčit, že mé děti budou poznamenané tím, že byla máma v neděli v práci a oběd servírovat tatínek, už vůbec mě nikdo nepřesvědčí, že by bylo vhodnější nechat "ženské práce" mamince, až přijde po dvanáctce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.