Wendy, Necitim pohyby porad a ani jsem je necitila u prvniho tehotenstvi - a to v tom brise byli dva, takze by to melo byt asi intenzivnejsi... Citim je treba jen jednou denne nebo zase jiny den treba pri kazde jizde autem, neb mam pocit ze zrovna to se prckovi moc nelibi, tak protestuje :-(. A navic k pohybum - minule jsem ani nahodou nedokazala poznat zda se nehybe porad treba to stejne miminko, takze jsem to pak resila jen okrajove - kdyz byl pohyb kazdych 24 hodin, tak je to asi OK. Jinak bych se totiz asi tenkrat zblaznila...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.