Jestli je to všechno pravda, tak je to naprosto šílený.
Já měla zkušenost s dost šílenou učitelkou, která učila mého syna. Některé věci, které udělala, hraničily s trestným činem, nicméně pochybuju, že by ji někdo opravdu popotahoval. Nicméně neudělat nic jsem dost dobře nemohla, takže poté, co jsem dala syna na jinou školu a dověděla se, že ta osoba bude zase někde učit, kontaktovala jsem novou školu a sdělila jim svou zkušenost. Nejdřív se moc netvářili, ale pak zašťourali a té paní se nakonec zbavili. Dál už to asi neovlivním. Pokud by se rozhodli si ji tam nechat, nejspíš bych toho moc nezmohla.. a musela bych se spokojit s tím, že jsem udělala, co se dalo.
Takže ti rozumím, pokud máš starost o další děti, se kterými může přijít do styku. Připadalo by ti myslitelné požádat o schůzku třeba ředitele? A možná bys mohla zajít za psychologem, aby ti pomohl se s tím vyrovnat a případně se i připravit na tu schůzku, pokud bys o ní uvažovala. Může to být opravdu silný (v negativním smyslu) zážitek... viděla jsem, co to dělalo s rodiči dětí ze synovy třídy, když o tom měli znova mluvit třeba po dvou letech..