| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Miloš Zeman řekl (dle iDnes), že: "„Začíná to hidžábem a končí to burkou a je to šikmá plocha. Když po ní kloužete, tak už se nezastavíte ... Dnes už snad nepochybuje nikdo, že alespoň určitá část islámu, můžeme ji pro mě za mě nazývat radikální islám, fundamentalistický islám, extremistický islám, zneužívá náboženství a tedy i náboženských symbolů k útokům proti civilnímu obyvatelstvu."

Na jednu stranu je obdivuhodné, že se nebojí prezentovat své názory, i když nejsou zrovna "v módě", ovšem na druhou stranu se nějak nemůžu srovnat s tím, že by prezident našeho sekulárního státu měl takto odsuzovat jedno ze světových a rovnocenných náboženství. Obzvlášť v souvislosti s jeho dřívějším bonmotem: "Netvrdím, že každý muslim je terorista, ale že každý terorista je muslim." Podle mně je prostě nevhodné, aby prezident takto negativně hodnotil jedno konkrétní náboženství.
Co si o tom myslíte?

(Upozorňuju, že mi nejde ani tak o osobu M. Zemana, spíš o jeho prezidentský úřad. Tak aby se to tu nezvrhlo v nějaké debaty o Zemanovi jakožto osobě. Kdyby byl lékárník, přidavač nebo komentátor, tak ať si říká co chce, samozřejmě.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.