| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gertrudo, že na stranickým projektu zaměstnám straníky, v tom je určitý kouzlo nechtěnýho, protože právě napojení na veřejný penězovody bejvá u nás i jinde důležitej stranickej projekt, strany sloužej straníkům jako výtahy k moci a penězům. Ale to je fakt jen to kouzlo nechtěnýho. Já bych řek "politickej projekt" - snaha prosadit určitou politickou ideu, spojení "stranickej projekt" je obecnější a může to velmi dobře bejt právě skupinový prosazování osobních zájmů. Politickej projekt podle mě nevyžaduje nutně straníky, dokonce ani straníky prověřený volbama (jak byli navíc prověřený - kdo z dotyčnejch asistentů byl v nějakejch volbách úspěšněj?). A europoslanec podle mýho potřebuje krom jinýho lidi, co se profesionálně zabejvaj administrativní prací - lidi, co si s nima pokud možno rozumí, i politicky, který nicméně budou dělat hodně nimravý a v zásadě často i nezajímavý práce, ne politický v pravým slova smyslu. Plus ji budou dělat zodpovědně podle vlastního přesvědčení, který se odvozuje od kvality samotný tý činnosti, ne od politickýho přesvědčení. Jsem naivní? Jména, o který jde, znám letmo, hlavně z Newsletteru CEP a podobných tiskovin a internetovin. Můj názor je, že jde o lidi, který se ve věcech moc nenimraj, většinou píšou o předem hotový pravdě, na kterou mají pár jednoduchejch formulek, a s argumentací se moc neobtěžujou. Toť můj názor, soudím podle oblastí, ve kterých se vyznám, a tam to tak bejvá tak providelně, že to nebude náhoda.

Ale třeba to je tak, že se strana rozhodla soustředit veškerej nápor svejch sil na atakování EU, a v tom případě to možná začínám konečně chápat. Nejde o práci v europarlamentu, ta jen poskytuje příležitost k politický akci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.