| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

na tohle není ani statistika ani pravidlo. Je to strasně individuelní a ovlivňuje to strašně moc faktorů. Konkrétně u té puberty je to skok v produkci hormonů, který je u některého chlapce vyšší, u jiného nižší. Takže chvástání, že já jsem syna dobře vychovala, je zcestné, prostě mu nevyskočil testosteron tolik jako tomu grázlovi ze sousedství, kterého rodiče vychovávali stejně dobře jako vy. ~t~ Já jsem zaboha nechtěla kluka, protože kolem mě se vyskytovali samé páry s problémovýma klukama a hodnýma holčičkama. Navíc jsem si říkala, že klučičímu světu vůbec nerozumím a vůbec mě nebaví. I to zklamání po sdělení pohlaví musím přiznat. Dnes musím říct, že si s klukem rozumím víc než s holkou, kluk je hodný a holka děsnej rapl. On je mazlivý i ve vyšším věku a pořád se ke mě má. Holka je samostatná jednotka, strašně zlobí a to růžové, na co jsem se těšila, fakt odmítá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.