| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když vás tak čtu, tak marně přemýšlím, co vlastně doma mám.

Pohlaví vím, jsou to dvě dcery.

Taky jsou si podobné v tom, že obě od útlého dětství nesnáší růžovou a "sladký" vzhled. A nepiští.

Ta starší je povahově hodně po mně, není mazlivá, je praktická, teď právě příšerně akční. Ale - ráda nakupuje! Je nerozhodná, takže nákup s ní je pro mě utrpením, prolezeme 10 obchodů, pak se vracíme do druhého nebo třetího, já nenávidím celý svět a ona je spokojená, že vybrala dobře a nic lepšího dostat nemohla. Moji náladu spraví následné kafe v nejbližší kavárně. Vede se mnou debaty na nejrůznější témata převážně intelektuálního rázu, s důrazem na víru a politiku, občas praktickoorganizační. A taky si se mnou brousí argumentační dovednosti pokusy o zdůvodňování, proč nemá čas umýt nádobí nebo skočit do obchodu.

Mladší je mazlík, ve čtrnácti ji ještě občas popadne a jde se mnou kus za ruku, ve dvanácti mi běžně před školou dávala pusu na rozloučenou (a přála si, ať ji doprovázím - měly jsme většinu cesty společné, ke škole jsem si ale kousek zašla). Akční je méně (objektivně je akční dost, když srovnávám s dětmi kamarádek, ale proti sestře je ořezávátko). Ovšem nakupování nenávidí. dostat ji do obchodu je boj, v prvním obchodě má tendenci popadnout první trochu přijatelný kus a zmizet. Vede se mnou debaty na téma draci, anime a doktor Who. K nádobí a obchodu je nahnatelná mnohem snadněji než ta starší.

Tak nevím. Podle mě pohlaví není tak důležité jako povaha :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.