No tak si holt zvyknes, kvuli detem jsme si ostatne vsechny musely zvyknout na ledacos. No a tva dcera uz si proste nevezme japonskeho nastupce trunu, bo u japonskeho dvora pichnuty usi neberou.
Mmch u nas to byl taky letity problem, moje mama mi nechala v pul roce pichnout usi (sla jako predjezdec, nechala si pichnout 5 minut prede mnou, bo nausnice chtela a chtela zjistit, jestli nebudu moc trpet) a babicka, ktera ji ty usi kdysi nenechala pichnout, ji pak leta lala, ze to je barbarstvi. Segre, tretimu diteti, uz je mama pichnout nenechala, soudim, ze mela jiny starosti a priority, taky potrebovala hlidani babicky a mozna se nechtela handrkovat. Segra pak 30 let trpela, ze nemuze nosit nausnice, ale desne se bala si nechat propichnout usi. Tak to se mi zas zdalo blby a davala jsem prednost tomu, aby se to vyridilo co nejdriv - obecne i u mych deti. Pak jsem v souvislosti se svymi detmi vygooglila Emlu, dohodla akci s kamaradkou na ORL, nacez segra pravila, ze bezbolestne by to teda nejspis snesla. Sla tedy pred myma detma, proceduru schvalila jako detem pristupnou a konecne mame pichnuty usi vsichni.
Ty vogo, problematika pichani usi muze nabyt netusenych rozmeru!