| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dcerce byla nedávno diagnostikována celiakie, jsem v bezlepkovém pečení nováček. Založila jsem si bezlepkový kvásek z pohankové mouky a upekla první chleba, vypadá krásně, voní hezky, a je to taková mokrá bramborová buchta (podle chuti). Nakynul dobře, jsou v něm krásné bubliny, ale chuť katastrofa. Podotýkám, že dceři to nevadí, ale já se s tím nechci spokojit. Nemáte někdo prosím nějaký osvědčený recept ? Pekla jsem z pohankového kvásku, zadělávala Jizerkou, dala jsem trochu oleje a jednu menší vařenou bramboru (recept jsem našla na Cuketkovi v diskuzi, brambora byla moje iniciativa - četla jsem, že bezlepkové pečivo se hodně drobí- no, můj chleba teda ani náhodou).
Díky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.