Jo, asi ta brambora, zvlášť, pokud byla lojovatá, moučnaté tomu těstu prospívají víc. Jinak s přistrouháváním brambor do bezlepkového chleba mám doboru zkušenost, ale právě při použití normálních skutečných mouk. Když se to smíchá s Jizerkou, tak se to míchá vlastně nikoli s moukou, ale se škrobem, a tak se to stává blemcavým.
Drobivost bezlepkového pečiva ( o které jsem psala na Cuketku) se týká opravdu těch mletých obilovin, Jizerky ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.