mame klec primo na dzungaraka kupovanou ve zverimexu...taky jsem mela pochyby ale krecek skutecne neutekl...jake bylo prekvapeni kdyz ten nynejsi z klece najednou zmizel. On v te kleci je pouze kdyz si s nim dvouletak hraje,tak jsem myslela ze mu vzdy zdrhne a najednou koukam a on mi nazorne predvedl jak se protahne. Takze za me jedine terarko a je klid,nema kudy zdrhnout a to ticho,maximalne se snazi prohrabat a susti hobliny
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.