Po 15 letech jsem si chtela nechat predepsat horm.antikoncepci. Mam partnera.kteremu by se to velmi libilo. Navic jsem zacala mit problemy s pleti... ale.... nechci pribirat na vaze...a hlavne!!! nechci ztratit chut na sex. Vsude ctu.jak k tomu jistojiste dojde... Je nejaky preparat.ktery umi zazraky? Zaridi.abych nepocala. napribrala.mela krasnou plet a stale stejny sex.apetit??? Dekuji. Lidem.ktere jsem pohorsil, se omlouvam!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.