Krásný den všem. Jdu sem s verdiktem od našeho lékaře. Tedy můj předpoklad a vaše názory byly správné. ATB by nedal tehdá a nedal ani nyní. Zánět tam sice je, ale takový, jehož léčba nezávisí na podání ATB.(což neznamená, že se to nemůže zhoršit) Byla důkladně prohléhnutá, konzultováno CRP - nic nehovoří pro ATB.Teplotu nemá, ucho nebolí. Jsem ráda, že jsem je nepodala, jsem ráda, že jste mi poradily. Díky. Co si myslím o minutovém rychlovyšetření na pohotovosti a okamžitém nasazaní ATB bez důvodu, to je na jinou debatu. Člověk aby byl stále napůl doktorem - děkuji ještě jednou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.