Všichni, kteří máte stará nebo nemocná zvířata doporučuju tak 2x ročně přípravek IMMUNOVET. Nejsem dealerka, ani nic podobného ale mám kocoura, který byl od mala pořád nemocný. Už jsem si nevěděla rady a hledala jsem na internetu. A našla IMMUNOVET. Je tam řada příznivých referencí, moc jsem tomu nevěřila, ale zkusila to, protože jsem nevěděla už co z kocourem. A zatím je pořád zdravý, ťuk, ťuk. Nevím jestli je to tím IMMUNOVETEM, ale zřejmě to funguje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.