Asi jsem v podstatě žádala já. Chtěla jsem dítě a on taky (ale až tak za 10 let). Tak jsem protáhla obličej, že to tak dlouho nevydržím, a že ho teda budeme mít každý s někým jiným. Tomu neodolal a skočili jsme nato, že až budu těhotná, tak se vezmeme. Otěhotněla jsem hned na první pokus, což jsme nečekali ani jeden. Když uběhly dva měsíce a pořád jsem byla těhotná, tak jsem se zeptala, jestli se teda vezmeme a on řekl v létě a šel zamluvit termín.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.