Jsem poprvé na OČR se 4-letým synem. Má lehčí virozu (rýma, kašel). Za 3 dny máme jet na návštěvu k rodičům. Jak je to s pobytem na adrese? Sestřička mi říkala, že kontroly nechodí, doma být nemusím. ALe nevím zda to platí jen na nákup či vyzvednutí dcery ve škole, nebo zda můžeme marodit i jinde. Syn by samozřejmě měl stejný režim dál i tam.. (i když tou dobou už bude skoro fit a já v pondělí na 100% nastupuji do práce...)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.