Marky - moje mamina pracuje v lekarne a rikala, ze nekonecny je strasne prijemny clovek... Ale kdyz ho clovek vidi, tak ten excentrismus odrazuje - taky si nemuzu pomoci.
K tomu obleku... Libi se mi smetanova barva, ale klasika taky neni spatna. Co uz mi prijde vic kyc je napr. frak cilindr atd.
Co se vena a vybavy tyce. Z ekonomickych duvodu je lepsi si vybavu stradat delsi dobu. Ja napr. budu kupovat byt a kdybych nemela napr. hrnce nebo rucniky nebo jine nezbytne zbytecnosti, asi bych se nechala dobrovolne zbankrotovat. Postupne schranovani mi prijde rozumne.
Veno je prezitek zapadnich zemi. Vim ale, ze v mnoha zemich to je jeste zasadni tradice. v zemich muslimskych napr. dostava nevesta jako veno zlate sperky. Je to ale brane jako dar ji, nikoli placeni manzelovi, ktery si ji bere. Dava to te zene samostatnost. V pripade nedorozumeni je totiz "opravnena" je uzit k vlastnimu hmotnemu zabezpeceni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.