Já si myslím, že v týhle kategorii je rozdíl mezi "dobrej" nebo "špatnej" v tom, že ten "dobrej" nekašle na potřeby toho druhého partnera a snaží se je nějak naplnit.
Plus asi i to, že když by jim vyhovovaly zásadně jiný věci, tak by to asi skloubit moc nešlo, ale mluvím o průměru
U toho pána od zakladatelky mi přijde úplně příšerný, že je schopen vypustit z pusy, že " ví, že to fláká, že teď má takové období, ale že to bude lepší a že prý ještě budu litovat". To přeci nejde, takhle s partnerkou jednat, vždyť to znamená, že NENÍ OCHOTEN pro její uspokojení nic udělat ani se jím zabývat, a na začátku vztahu je to úplnej propadák. Fakt to nechápu, připadá mi to strašně bezohledný, a ty kecy svědčí o tom, že v tom myslí jen na sebe ("JÁ to flákám, JÁ mám těžký období, ale AŽ jednou (bůhví kdy), tak budeš litovat. Takže ona lituje teď (že je to málo) a bude litovat i pozdějc (asi že to bude moc), k čemu to? Snad by se měl snažit, aby nelitovala ani teď, ani jindy. Na kecy v kleci není v posteli nikdo zvědavej, tam rozhodujou činy.