Dobrý den dnes jsem se dozvěděl že m. Partnerka me podvádí u. Delší dobu mi bylo divne ze si pořád s někým Pise SMS ale Já si taky písu a dnes když byla mimo byt zazvonil telefon který jsem zvedl a do konce života si to nudu vyčítat ozvalo se ahoj miláčku jak si se vyspinkala u. Se na tebe těším to sem nezvlád. A zavěsil jsem a když jsem se podival na historii volání tak si spolu volají snad každýc. 5 minut jsem z toho hodně spatnej anevim jak se k tomu má. Postavit je to takový sok ze se klepu ješte ted chtě. Bych poradit jak se mám zachovat jelikož nejsem schopnějš. Ničeho děkuj. KAREL
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.