| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neblbněte lidi náhodou, člověk přece musí bejt připravenej na všechno...~;)

Jednoho dne:
No a tak se stalo, co se stalo, zemřela mi kamarádka, kterou jsem znala 15 let, vídaly jsme se dřív dost často, jen posledních 5 let jsme to trochu "flákaly". Ona pomáhala dceři s prvorozeným dítětem, já měla v tu dobu čerstvě druhé, nebyl čas. Vyměnily jsme si přání k narozeninám a na Vánoce a jinak jsme si pořád slibovaly, jak se uvidíme na jejích 60tinách.... (protože na jejích 50tinách - to teda byla jízda!!!!~R^~R^~R^~R^~t~~t~~t~~t~~t~)

A ejhle, na Vánoce jsem jí poslala smsku s přáním, odpověděla.
V květnu mi psal její syn k svátku, já odpovídám "dík, a pozdravuj mamku" A on mi tak napíše, že máma v lednu umřela.......
Nebyla jsem na pohřbu, nemohla jsem se s ní rozloučit, nemohla jsem ji ani najít na hřbitově!!!!! ~Rv
Nakonec jsem ji našla, ale musela jsem požádat o pomoc správce hřbitova, abych jí vůbec mohla na hrob položit kytku a zapálit svíčku.
Člověk by měl bejt připravenej.-...~k~

Já třeba už deset let přemýšlím, v čem (ano správně, neptejte se jestli vůbec, ale V ČEM) půjdu na pohřeb svý extchýni, abych se tam jednak dostala a za druhé, abych nas.ala zbytek rodiny (exmanžela a nevděčné exšvagry~t~) svou extravagancí, za kterou mě vždycky tak nenáviděli.
S nadsázkou, samozřejmě!~;)
A jestli umře on, ...no to tady snad ani nemůžu napsat!~t~~j~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.