Palačinyk dělám ječné. Jsou vynikající. 140g mouky na 400ml mléka hodinu odležet (to je důležité). Pak přidám 1 vejce. Z bílku udělám sníh a lehce vmichám. Palačinky je třeba dělat menší, spíš jako lívance. Dělala jsem stejně i z pohankové a byly v pohodě. Ječné nám ale chutnají víc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.